Het EC-Steunkouspistool® Medical
It is our mission to make your live easier
Easy Medical Devices makes your life easier
Easy Medical Devices
Velperweg 114
6824 HM  Arnhem

+31 (0) 26 206 00 01
Info@ECMD.pro

Easy Medical Devices is part of Evrew Ednav BV the Netherlands
In Nederland dragen ca. 280.000 mensen steunkousen. In ziekenhuisomgevingen worden steunkousen veelvuldig aangetrokken bij patiƫnten na een vaatbehandeling, bij huidtherapie en een veelvoud aan poliklinische handelingen.

Het EC-Steunkouspistool Medical is er voor professionals in de zorg die in een ziekenhuisomgeving werken en voor wie het een snelle en lichte manier is om zorg te verlenen. Het is een Arbo technisch onmisbaar hulpmiddel.

Het elektrisch aangedreven EC-Steunkouspistool is uniek in haar werking en gebruiksgemak. Zie ook de beoordeling van Ergotherapeute Haver Droeze.

Professionals in de zorg weten dat het aandoen van steunkousen bij hun clienten zwaar werk is. Mede vanwege de lastige houding maar ook gewoon omdat het veel kracht kost.Het EC-Steunkouspistool Medical is bestemd voor professionals in de zorg voor wie het een snelle en lichte manier is om zorg te verlenen.

Het elektrisch aangedreven EC-Steunkouspistool is uniek in haar werking en gebruiksgemak.

De Medical uitvoering is ontwikkeld aan de hand van de eisen voor toepassing in een ziekenhuis omgeving waar eisen rond reiniging en verontreiniging veel zwaarder zijn dan bij thuisgebruik.

De WIP richtlijnen, alle toepaselijke NEN richtlijnen, ARBO richtlijnen en de CE richtlijnen zijn uiteraard in het ontwerp meegenomen.

Arbo eisen worden bij gebruik van het Steunkouspistool makkelijk gehaald, er is een grote besparing in tijd maar ook in ziekteverzuim omdat er minder belasting van armen, rug en schouders is.

Wist u dat deze drie de grootste reden voor verzuim voor zorgprofessionals zijn!
(zie onderstaande tabel)
Klik op bovenstaande afbeelding voor een overzicht van de besparing die met het Steunkouspoistool Professional te behalen is
Vanzelfsprekend is het EC-Steunkouspistool te reinigen en te desinfecteren met alle in ziekenhuizen gangbare reinigingsmiddelen. Alle randen zijn afgerond om reiniging te vergemakkelijken en uit veiligheidsoverwegingen voor de patiƫnt.

Er bestaat geen beklemmingsgevaar en de gebruikte spanning (10,9V) is veilig voor iedereen